Termenii si conditiile de returnare

Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate scriindu-ne pe adresa  office@Babybylorraine.com


Înainte de a returna un produs citește condițiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

1) Returul produselor Baby by Lorraine în câțiva pași:

  • a. Scriie-ne pe adresa de mail  office@Babybylorraine.com, nu înainte de a te asigura că produsul indeplinește condițiile de retur de mai jos.
  • b. După aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

Dacă  produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, iți vom returna banii in contul specificat de tine in mail-ul trimis pe adresa  office@Babybylorraine.com sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice. 

Costul de transport pentru retur este 25 lei, astfel in contul bancar indicat de catre dumneavoastra se va regasi suma produsului minus 25 lei.

2) Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

  • Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ridicarii produsului.
  • Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.
  • Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile, iar in cazul produselor pentru ingrijire personala, cosmetice si parfumuri daca au fost utilizate sau testate din motive igenico-sanitare.
  • Trebuie sa returnezi produsele insotite de toate documentele cu care ti-au fost livrate.
  • Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
  • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
  • Ca returul tau sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat in ambalajul original, insotit de etichetele cu care l-ai primit.

3) Produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intima si produse pentru igiena dentara

  • Poti returna aceste produse doar daca nu le-ai utilizat/testat.