Despre Noi


BABY BY LORRAINE   este un brand de pensule si produse de make-up care a luat nastere din dorinta de a evolua si de a crea produse noi in aceasta vasta piata din domeniul makeup-ului.  Cu fiecare produs nou ne propunem sa adaugam un plus de valoare, dorim sa inspiram increderea de sine, frumusete si energie pozitiva.

Scopul nostru este crearea unor produse versatile, de a simplifica modul de aplicare a produselor si de a inova cu texturi si formule care pot fi folosite de oricine, indiferent de nivelul la care se afla in make-up.  

Promisiunea noastra: Ne vom stradui sa oferim produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile. 

Slogan-ul nostru: BElieve in YOUrself.

Creatorul brand-ului : Iluta Lorraine Andrada 

  " Hello babes, sunt Lorraine si imi doresc sa va transmit numai energie pozitiva, iar produsele mele sa va faca sa va simtiti puternice, frumoase, iubite si adorate.

Am creat acest brand din dorinta de a-mi dezvolta creativitatea, dar trebuie sa recunosc ca cea mai mare satisfactie este feedback-ul vostru, faptul sa sunteti alaturi de mine inca de la inceput. Voi ma faceti sa imi doresc sa continui, si promit sa creez produse nu doar de cea mai buna calitate, ci si diversificate. Nu ma voi opri aici, planurile sunt din ce in ce mai mari, datorita voua! Va iubeste Lorraine! "